Dagelijks onderhoud

Omdat iedereen dagelijks gebruik maakt van zijn woning, is dagelijks onderhoud nodig om kleine defecten te verhelpen. Van kleine klussen tot grotere reparaties, wij vervangen waar nodig of repareren en hergebruiken waar kan.

Mutatieonderhoud

Mutatieonderhoud vindt plaats nadat een bewoner de huur opzegt. Dit is het noodzakelijk onderhoud om de woning weer klaar te maken voor een volgende huurder. Onze werkzaamheden in de woning bestaan vooral uit; reparaties en herstelwerkzaamheden, verduurzamingswerkzaamheden,  stukken of schilderwerkzaamheden of bijvoorbeeld een volledige badkamer, keuken of toilet renovatie. Ons doel is om de woning zo snel mogelijk schoon, heel en veilig op te leveren voor de nieuwe bewoner(s).

Badkamer, keuken of toilet renovatie bewoond

Voor bewoners met een verouderde badkamer, keuken of toilet (of combinatie daarvan) voeren wij de renovatie in bewoonde staat uit. Deze werkzaamheden zijn zijn zowel planbaar als vraag gestuurd op verzoek van de bewoners uit te voeren. Door onze vaste samenwerkingen met de corporaties beoordelen wij binnen de kaders welke werkzaamheden er uitgevoerd worden.

Rapido concept

Naast dat we op traditionele wijze badkamer, keuken en toilet renoveren, hebben we een eigen Rapido Concept ontwikkeld voor de badkamer, keuken of toilet stroom. Dit concept heeft ten opzichte van de traditionele werkwijze de volgende voordelen:

  • Minder stof- en geluidsoverlast omdat we werken met wand-/vloerpanelen van kunststof- en/of tegelmateriaal.
  • Kortere doorlooptijden.

Referentieprojecten