De opleiding

Heb je een passie voor de bouw en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden tot allround vakman?

Dan is onze MBO-3  BBL opleiding iets voor jou! Haal een erkend MBO-3 diploma in twee jaar tijd, in plaats van drie jaar!

4 dagen werken – 1 dag leren
Deze opleiding is gericht op de praktijk. Tijdens de opleiding werk je vier dagen in de week onder begeleiding van een leermeester. Dit doe je op een onderhoudsvestiging bij jou in de buurt.  Op woensdag krijg je les op onze eigen bouwschool aan de Beeldschermweg 7 in Amersfoort.

Dit ga je leren
Timmeren, metselen, schilderen, stukadoren, loodgieterswerk, elektrawerk en communicatieve en sociale vaardigheden.

Verdien geld tijdens je opleiding

Werken en leren tegelijk

Leer van een leermeester en docenten

Goede begeleiding

Veel praktijk, weinig theorie

Paktrijkgerichte opleiding

Baangarantie na het behalen van je diploma

Ga direct aan de slag

Aan het werk als allround vakman

Wij werken voor woningbouwcoöperaties in heel Nederland. Als allround vakman ben je het visitekaartje van Coen Hagedoorn Bouwgroep. Je zorgt ervoor dat opdrachtgevers en bewoners tevreden zijn met de manier waarop we het regelen. Jouw leermeester begeleidt je hierbij.

Hoe regel je dat?

  • Je weet wat je doet: Alles wat je leert tijdens de opleiding, pas je direct toe in de praktijk. Je levert werk van goede kwaliteit en bent ervaren in alle onderdelen van timmerwerk.
  • Je communiceert en bent sociaal: Je werkt tenslotte bij de bewoners thuis.
  • Je bent flexibel en schakelt snel: Prioriteiten kunnen veranderen, en jij past jouw werkzaamheden hier moeiteloos op aan. Jij denkt in oplossingen en overwint met de juiste aanpak ieder obstakel.

Onze opleiding start iedere januari en september, maar je kunt alvast aan het werk gaan. Zo maak je alvast kennis met Coen Hagedoorn Bouwgroep, je collega’s en de werkzaamheden.

Heb je interesse in onze MBO-3 BBL opleiding tot allround vakman? Dan kun je jouw contactgegevens achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Liever gelijk telefonisch contact? Neem dan contact op met:

Martin Tjin
+316 23 12 65 01
mtjin@coenhagedoorn.nl