Onze kernwaarden

Gewoon.Goed.

Familiebedrijf

Coen Hagedoorn begon jaren geleden met renoveren en onderhouden. In 1974 om precies te zijn. Geen grote verhalen over hoe goed we zijn. We laten het graag zien.

Leuker samenwerken met elkaar

Iedere dag beter

We delen kennis en ervaringen. En dat wat we leren bij de ene opdrachtgever zetten we in bij de andere. Om samen met de opdrachtgever, co-makers en leveranciers te zorgen voor goede, gezonde en betaalbare woningen. En tevreden bewoners.

Werken in bewoonde woningen

Oog voor de bewoner

Bij een renovatie in bewoonde staat is de omgang met de bewoners de meest kritische succesfactor van een project. Als ervaren specialist in in groot onderhoud en verduurzamen in bewoonde staat, werken wij zoals wij thuis zouden werken.

Onderhoud, renovatie, verduurzamen

Integraal aanpakken

Vanaf het begin tot het einde pakken wij het werk aan. Zo zorgen wij voor goede en betaalbare woningen. Met oog voor detail leveren wij altijd kwaliteit.

Onze kleinschalige vestigingen regelen graag snel en persoonlijk

Coen Hagedoorn Bouwgroep bestaat uit kleinschalige vestigingen. Zo regelen we het snel en persoonlijk. Dat vinden we fijn werken. We zijn lokaal gevestigd. We werken met mensen uit de regio en zijn betrokken bij de wijken waarin we werken.

Lange termijn samenwerken

Als familiebedrijf bestaan we bijna 50 jaar en hebben we een langetermijnvisie. We gaan niet voor de snelle winst, maar voor continuïteit. Met onze opdrachtgevers hebben we degelijke, duurzame relaties opgebouwd door eerlijk en open te communiceren, door kwaliteit te leveren
en door marktconform te werk te gaan. Wij focussen ons op bestaande bouw en renoveren voor onze opdrachtgevers jaarlijks circa 3.500 woningen in bewoonde omgeving.

750 Collega's

Samen maken wij het leuker

329 Werkbussen

Duurzaam en snel naar ons werk

28 Locaties

Zo zijn we dichtbij elk project

49 Jaar

Een familiebedrijf waar we trots op zijn

Recente projecten

Uniek wonen in de oude haven van Huizen

Project: Haven van Huizen – Fase 4 | Opdrachtgever: Hagedoorn ontwikkeling | Locatie: Huizen | Bouwtijd : 12 maanden | Oplevering: 2023

Lees meer

Van starters tot senioren: Duurzaam wonen in Wassenaars nieuwbouwcomplex

Project: Stompwijckstraat | Opdrachtgever: St. Willibrordus | Locatie: Wassenaar | Bouwtijd : 24 maanden | Oplevering: 2023

Lees meer

Werk je met ons mee aan duurzame en goede woningen?

Solliciteren

Stel je vraag aan Jasper Coolen

Personeelsadviseur Zuid-Nederland

+31 6 30 375 634 | jcoolen@coenhagedoorn.nl

Lees meer

Stel je vraag aan Arjan Waltman

Personeelsadviseur Midden- en Noord-Nederland

+31 6 22 631 641 | awaltman@coenhagedoorn.nl

Lees meer