Uniek wonen in de oude haven van Huizen

Project: Haven van Huizen – Fase 4 | Opdrachtgever: Hagedoorn ontwikkeling | Locatie: Huizen | Bouwtijd : 12 maanden | Oplevering: 2023

Kers op de taart

In eigen ontwikkeling realiseerde Coen Hagedoorn Bouw een geheel nieuwe wijk bij de haven van Huizen (Noord Holland). Het project is uitgevoerd in vier fases waarvan de eerste fases inmiddels ruim tien jaar bewoond zijn. Deze fases bestonden rij-en hoekwoningen van drie bouwlagen met een diepe achtertuin. De vierde en laatste fase is na 12 maanden bouwtijd in 2023 succesvol opgeleverd. Deze fase is daadwerkelijk de kers op taart bestaande uit uit 13 luxe appartementen, 2 grote penthouses en 11 ruime eengezinswoningen.

Het ontwerp van de woningen en appartementen sluit naadloos aan bij de bestaande bouw en de eerder gerealiseerde woningen in de wijk. Het aanzicht vanaf de haven is indrukwekkend te noemen en de gebruikte materialen voegen zich perfect in de semi-industriële omgeving.

Bijzonder wonen in historische stukje van Huizen                                                             

In de Oude Haven woon je op een unieke locatie aan het water in Huizen. De appartementen kijken uit over het water en beschikken allemaal over een ruime buitenruimte aan de voorzijde. De luxe penthouses beschikken over drie buitenruimtes en een woonoppervlakte van ongeveer 150m². De meeste andere appartementen zijn tussen de 66 en 95m² groot. Alle appartementen hebben een berging op de begane grond, een eigen parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein en zijn bereikbara met een lift.

Klaar voor de toekomst met duurzame energievoorzieningen

Coen Hagedoorn Bouw streeft naar een duurzame en energiezuinige manier van bouwen. Dit zien we ook terug in de energetische maatregelen die we toepasten in dit project. We verwarmen de woningen met warmtepompen die hun warmte uit de aarde betrekken. Een efficiënt systeem waarmee de vloerverwarming in de appartementen het jaar door op de perfecte temperatuur blijft. PV-panelen en een uitstekende isolatie dragen tenslotte bij aan een laag energieverbruik.

Wil je meewerken aan dit soort projecten?