Wat doe je als uitvoerder?

Ik ben dagelijks op de bouw aanwezig en zorg dat alles goed verloopt. Ik heb contact met de vaklieden, onderaannemers en de klant.
Omdat we renoveren in bewoonde staat heb ik ook veel contact met bewoners. Samen met de woonconsulent zorg ik ervoor dat de bouw soepel verloopt in het belang van ons maar ook zeker de bewoners.

Hoe ben je bij Coen Hagedoorn terecht gekomen?

Na jaren als zelfstandige te hebben gewerkt was ik toe aan meer vastigheid. Op een verjaardag hoorde ik van Coen Hagedoorn. Ik had de busjes al vaak zien rijden en zag het logo ook op verschillende bouwplaatsen voorbijkomen. Daarom besloot ik op gesprek gegaan. De manier van werken en de platte organisatie spraken me direct aan.

En niet onbelangrijk: ik ben in 10 minuten op het werk! En dat gesprek heeft ervoor gezorgd dat ik nu alweer ruim een jaar met veel plezier aan het werk ben als uitvoerder.

Wat maakt dat je zo graag werkt voor Coen Hagedoorn?

Ik vind het werk wat ik doe leuk en doe dit samen met fijne collega’s. We werken echt als een team.
Dat geldt zowel voor de jongens op de bouw als de collega’s waarmee ik samenwerk op kantoor.

De lijntjes zijn kort waardoor dingen snel geregeld zijn en je elkaar graag helpt.
Daarnaast delen we allemaal dezelfde passie: de bouw. En ja, sommige ook het voetbal.
Na het weekend kletsen we altijd even bij over de stand van zaken op de bouw én op het veld.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?

De bouw is een heel traject, en daardoor is geen dag hetzelfde.
We werken buiten, en veel op daken waardoor het weer, maar ook het uitvallen van teams voor een uitdaging kan zorgen.
Er gebeuren altijd dingen waardoor je snel moet kunnen schakelen en denken in oplossingen is daarbij de sleutel. Wanneer alles dan toch weer geregeld is en de bewoners tevreden zijn, dan is mijn dag geslaagd!

Wat vind je leuk aan het werken in renovatieprojecten?

Ik kan mijn ei meer kwijt in renovatieprojecten. Het komt vaak voor dat wat bedacht is op kantoor in de praktijk toch anders blijkt te zijn. Die verrassingen zie ik als een uitdaging. Het is snel schakelen en met het team zoeken naar de beste oplossing.

Je krijgt daarbij ook veel vrijheid om het op te lossen, dat zorgt dat mijn creativiteit de ruimte krijgt.

Bij nieuwbouwprojecten heb je dat minder, alles is al bedacht en moet ook vaak zo uitgevoerd worden. Daarnaast vind ik het ook leuk om met bewoners in contact te zijn. Ze ervaren een renovatie toch heel anders dan het projectteam. Hoor ik dingen die beter kunnen? Dan pas ik die graag aan om het voor de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.   

Gerelateerde berichten

Allround vakman Vincent: Van basis timmerman tot allround vakman

Vincent deelt zijn timmermansreis van renovaties voor particulieren tot grootschalige bouwprojecten, en uiteindelijk terug naar klantgericht werk. Zijn professionele ontwikkeling en opleidingen hebben ...

Lees meer

Werkorganisator Patrick: Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit? Over het algemeen is geen dag hetzelfde. Sommige dagen zit je de hele dag op kantoor, terwijl je op andere dagen de hele dag op pad bent. Maar ook veel dagen zijn e ...

Lees meer

‘Woonconsulent Sanne: De bewoner centraal’

Sanne werkt al 2 jaar met veel plezier als woonconsulent voor Coen Hagedoorn. Ze werkt in de regio Brabant en heeft het enorm naar haar zin. Geen dag is hetzelfde en het contact met de bewoners en de ...

Lees meer