MBO-3 BBL opleiding

Heb je een passie voor de bouw en wil je jouw kennis en vaardigheden uitbreiden tot allround vakman?

Dan is onze MBO-3  BBL opleiding iets voor jou! Haal een erkend MBO-3 diploma in twee jaar tijd, in plaats van drie jaar!

4 dagen werken – 1 dag leren
Deze opleiding is gericht op de praktijk. Tijdens de opleiding werk je vier dagen in de week onder begeleiding van een leermeester. Dit doe je op een onderhoudsvestiging bij jou in de buurt.  Op woensdag krijg je les op onze eigen bouwschool aan de Beeldschermweg 7 in Amersfoort.

Dit ga je leren
Timmeren, metselen, schilderen, stukadoren, loodgieterswerk, elektrawerk en communicatieve en sociale vaardigheden.

Stagelopen in de bouwwereld

Ben je op zoek naar een stageplek?  Bij Coen Hagedoorn Bouw kun je veel kanten op. We laten je vanuit verschillende afdeling kennis maken en ervaring opdoen over de bouwwereld.  Bij ons ben je meer dan een stagiair, we zien jou als waardevol lid van ons team.

Klaar om jouw kwaliteiten in de bouw te ontdekken? Laat je gegevens achter of neem contact op met Arjan Waltman of Jasper Coolen. Hun gegevens staan onderaan de pagina.

Op zoek naar een plek voor jouw afstuderen?

Als afstudeerder ontdek je bij ons een open en leerrijke omgeving. Je krijgt de kans om jouw kennis  en ervaring toe te passen op indrukwekkende projecten. Samen met een ervaren team werk je aan uitdagende vraagstukken in de bouw. Geen drempels, maar een welkom gevoel om jouw afstudeerperiode vorm te geven.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen en ontdek de mogelijkheden voor een mooie afsluiting van jouw opleiding.

Stel je vraag aan Arjan Waltman

Personeelsadviseur Midden- en Noord-Nederland

+31 6 22 631 641 | awaltman@coenhagedoorn.nl

Lees meer

Stel je vraag aan Jasper Coolen

Personeelsadviseur Zuid-Nederland

+31 6 30 375 634 | jcoolen@coenhagedoorn.nl

Lees meer